Nov
15

PREMIERE FOR “KNUT SIGVE FRA FOLKESTAD”!

posted on November 15th 2010 in General News with 0 Comments

I Volda den 14 oktober ,var det duket for premiere til Gunhild Astings dokumentar; “Knut Sigve fra Folkestad”.  Tohundreogåtti publikummere ankom premieren, akkompagnert til  hornmusikk. Voldas ordfører, Ragnhild Arflot Kalland og kinosjef Oddbjørn Røys, sa noen velvalgte ord for anledningen. Regissør og produsent var til stede,og opplevde god stemning og mye latter hele fremvisningen igjennom. Den kulinariske delen av premieren, bestod av god, gammeldags marsipankake, og nytraktet kaffe.

“Det var en stor kveld, med bra respons fra et fantastisk publikum!”, sier regissør Gunhild Asting. “Jeg opplevde og at vi har laget en film som viser viktigheten av den jobben personer i omsorgsyrker gjør.”

Flere lokalaviser var til stede for å dekke begivenheten, og artiklene finner du her (flere linker vil bli oppdatert fortløpende) :

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7337001

Comments

comments