Mar
03

1,4 MILLIONER TIL BRAVEHEARTS

posted on March 3rd 2011 in General News with 0 Comments

Norsk Filminstitutt meddeler i en pressemelding i dag at produksjonsselskapet Sant & Usant og regissør Kari Anne Moe mottar 1 435 000 kroner i støtte til filmen Bravehearts.

Bravehearts skildrer fire unge mennesker som tør å gripe mikrofonen for å stå opp for det de tror på.

Fillmen er en underholdende og nervepirrende historie som utspiller seg i landets gymsaler. Sana (SU), Henrik (Fpu), Haakon (Unge Høyre) og Johanne (Auf) er skolevalgsdebattanter under høstens valg. De skal gjennom intense forberedelser før de står ansikt til ansikt med valgkampens tøffeste publikum; tusenvis av elever på de videregående skolene. Og bak ligger fortellingen om hver enkelt av de fire, og om hvordan erfaringen som debattant vil forme dem for livet.

“Skolevalgdebattene er dramatiske. Engasjementet som kommer til uttrykk blant norske skoleelever gir oss et viktig tidsbilde. Ungdommene i filmen representerer en generasjon vi trenger å bli kjent med for å forstå vår egen tid bedre. Min visjon for Bravehearts er at vi skal lykkes med å lage en underholdende film for ungdom som også gir rom for ettertanke og engasjement”, sier regissør Kari Anne Moe.

Filmen er for tiden i produksjon.

Comments

comments